Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Badalona Capaç per fomentar la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat

16/11/2022 ::    

Convocatòria de premsa

El BCIN acollirà el dia 24 una jornada per compartir experiències en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual

El primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, signen demà dijous 17 de novembre a les 12.30 hores al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) un acord de col·laboració per promoure la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID).

En aquest sentit, i coincidint amb les activitats commemoratives del 25è aniversari de Badalona Capaç, el dijous 24 de novembre se celebrarà la I Trobada d’empreses, majoritàriament de Badalona, al BCIN. En aquesta trobada es posarà en relleu la discapacitat com un aspecte clau de la diversitat i la inclusió en les empreses.

La trobada forma part de la I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat “Els professionals al centre, les persones l’objectiu”. La jornada vol ser una trobada entre les persones usuàries, les famílies i els professionals del sector de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) per conèixer, reflexionar i compartir bones experiències que serveixin d’inspiració per continuar avançant cap a un model de suports en comunitat.

La Fundació Badalona Capaç treballa per facilitar l’ocupació i la inclusió sociolaboral a persones adultes amb discapacitat intel·lectual de Badalona i voltants.

Badalona, 16 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona