Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

A partir del 2 de novembre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per als infants que vulguin anar a dalt de les carrosses durant la Cavalcada de Reis

28/10/2022 ::        

Catorze infants aniran a les carrosses reials i vint-i-sis a les carrosses dolces que s’escolliran dijous 24 de novembre mitjançant un sorteig públic

Aquest dimecres 2 de novembre s’obre el termini de presentació de sol·licituds per a tots aquells infants que vulguin anar a dalt de les carrosses durant la Cavalcada de Reis 2023 de Badalona. Els nens i nenes que finalment participaran s’escolliran dijous 24 de novembre mitjançant un sorteig públic.

Poden participar en aquest sorteig tots els infants de Badalona que tinguin entre 9 i 14 anys el dia 5 de gener de 2023 i se n’escolliran dos grups:

– 14 infants de 9 i 11 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis

– 26 infants de 12 a 14 anys, que aniran a dalt de les Carrosses Dolces

Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que hi ha al web de l’Ajuntament de Badalona fins al dijous 17 de novembre a les 14 hores. També es pot fer la petició de forma presencial demanant cita prèvia al Departament d’Atenció al Ciutadà.

Enllaç amb informació: https://bit.ly/3SHPGuL

Enllaç al tràmit per a la sol·licitud: https://bit.ly/3sEhrKi

El divendres 18 de novembre es publicaran al web de l’Ajuntament dues llistes definitives dels infants que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls hi assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els infants guanyadors.

– Una llista contindrà els infants de 9 i 11 anys i que opten al sorteig per anar a dalt de les carrosses dels tres Reis.

– L’altra llista contindrà els infants de 12 a 14 anys i que opten al sorteig per anar a dalt de les Carrosses Dolces.

Sorteig públic el 24 de novembre

El dijous 24 de novembre, a les 17.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12, es farà el sorteig públic. S’escollirà a més un altre número de la llista que servirà de tall per poder disposar dels suplents que siguin necessaris. L’entrada a aquest acte serà lliure.

Es poden consultar les instruccions d’aquest sorteig a

http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=125310&rendition=web .

El termini de presentació finalitza el 17 de novembre del 2022 a les 14 hores

Badalona, 28 d’octubre de 2022

twitter @AjBadalona