Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

A partir d’aquest dimecres, els vianants només podran circular pel carrer de Mar en sentit descendent, entre les 19 i les 21 hores

27/05/2020 ::        

La mesura s’aplica per evitar les aglomeracions de persones que s’han registrat aquests últims dies i amb l’objectiu de garantir les distàncies de seguretat

A partir d’avui dimecres 27 de maig, totes les persones que vulguin passejar pel carrer de Mar, entre les 19 i les 21 hores, només ho podran fer en sentit descendent.

Coincidint amb l’entrada de Badalona en la fase 1 de desconfinament, aquesta via comercial del centre de la ciutat ha registrat importants aglomeracions de persones. Per aquesta raó, la mesura que a partir d’avui s’aplica té com a objectiu evitar aquestes concentracions de persones i garantir les distàncies de seguretat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “no es pot abaixar la guàrdia i tothom ha de ser responsable”. “Creiem que no es pot repetir la imatge d’un carrer de Mar ple de gom a gom on no es respecten les distàncies de seguretat. La meva voluntat és que aquesta mesura que avui comencem a aplicar sigui temporal i que aviat els vianants puguin tornar a caminar pel carrer de Mar amunt i avall com sempre, però respectant les distàncies de seguretat que s’han de mantenir en aquest context de crisi sanitària”, ha afegit.

Badalona, 27 de maig de 2020

twitter @AjBadalona