Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

830 alumnes de 10 instituts badalonins participen el pròxim dijous 27 d’abril en una activitat esportiva d’orientació

24/04/2023 ::    

Aquest esdeveniment de lleure forma part de la segona edició del Badasport a l’ESO, que promou l’activitat física entre els més joves

Davant de l’èxit d’anteriors edicions del programa esportiu Badasport amb l’alumnat d’Educació Primària, el grup de mestres d’Educació Física de secundària va incentivar l’extensió del programa també a la secundària. Enguany, gràcies a la satisfactòria acollida que va tenir l’any passat la iniciativa per part dels alumnes de 1r d’ESO, els alumnes de 2n d’ESO se sumen en aquesta segona edició del programa amb l’afany de poder posar en pràctica les seves habilitats esportives.

Així doncs, el pròxim dijous 27 d’abril l’alumnat de 10 centres educatius de la ciutat (Badalona 7, IE Baldomer Solà, Barres i Ones, Enric Borràs, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, Pompeu Fabra, IE Rafael Alberti i l’IE Sant Jordi i Tiana) podran gaudir de la darrera activitat del programa: l’activitat d’orientació. Aquesta tindrà lloc a la Serralada de Marina, entorn del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, entre les 9 i les 13.30 h. L’activitat consistirà en diferents proves distribuïdes en 5 circuits on els alumnes hauran d’utilitzar el seu enginy per a aconseguir arribar al final.

El Badasport a l'ESO està organitzat pel Grup de mestres d'Educació Física de secundària, vinculat al Pla de Formació de Zona del CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona. A més a més, el programa esportiu es troba en el marc del programa Abril Vida Activa, organitzat pel servei de Salut.

El Badasport, una iniciativa integradora

En total, 830 alumnes de 10 instituts participen en aquesta segona edició del Badasport a l’ESO. La primera activitat va tenir lloc el passat 10 i 11 de novembre a les Pistes Paco Águila on els assistents van jugar partits de dues modalitats d’esports diferents: Datchball & Pinfuvote. Un total de 115 alumnes de batxillerat de l'Institut Pompeu Fabra i l'EASD Pau Gargallo van fer d'àrbitres durant l’activitat.

Badalona, 24 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona