Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

820 alumnes participaran en la primera edició del Badasport a l’ESO

25/04/2022 ::    

Estudiants de 10 instituts de Badalona practicaran dues activitats esportives a les pistes d’atletisme Paco Águila durant els dies 28 i 29 d’abril

Per primera vegada el Badasport s’estén als alumnes de l'ESO. Aquesta primera edició tindrà lloc els dies 28 i 29 d’abril a les pistes d’atletisme Paco Águila i comptarà amb la participació de 820 alumnes de 10 instituts de la ciutat. El Badasport és un conjunt de diferents activitats esportives que des de fa anys organitza el grup de treball de Mestres d’Educació Física de Primària de Badalona i que compta amb la implicació de 40 centres de primària amb l’objectiu de millorar la relació dels nens i nenes de diferents escoles de Badalona i potenciar actituds, valors i normes que són inherents a l’activitat física.

El Badasport a l'ESO està organitzat pel Grup de treball d'Educació Física de Secundària, vinculat al Pla de Formació de Zona del CRP de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona i tindrà la participació dels instituts: Badalona 7, Barres i Ones, Enric Borràs, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, Llibertat, Pompeu Fabra, Sant Jordi i Tiana.

Les activitats escollides són dos esports alternatius: el Datchball i el Pinfuvote que l’alumnat practicaran el dijous 28 i el divendres 29 d’abril de 9 a 13.30 hores a les pistes Paco Águila de Badalona.

Badalona, 25 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona