Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

5a Mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona

28/03/2019 ::    

La mostra, que es farà al teatre Zorrilla, ha passat de 4 a 5 dies i s’ha convidat l’Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet

280 nois i noies de disset centres de secundària de la ciutat interpretaran i representaran, els dies 2, 3, 4, 8 i 9 d’abril, al Teatre Zorrilla de Badalona, diferents fragments i obres teatrals a la 5a Mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona 2019. En aquesta edició s’ha convidat també a l’Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma de Gramenet.

Enguany, al participar-hi disset centres educatius, la mostra es farà durant un dia més, passant de 4 a 5 dies. El calendari i les obres o els fragments que es representaran interpretades per alumnes d’ESO i de batxillerat, dirigides pels seus mestres, és el següent:

Dimarts 2 d’abril, a partir de les 9.15 hores

La Ratonera. Institut Pau Casals

Enamorar-se d’una imatge. Centre d’Educació Especial Maregassa

L’alegria que passa. Institut Barres i Ones

El malalt crític. Escola Betúlia

El comunicat; La pintada; Bulliyng i El rabiós. Institut La Riera

La casa de la psicòloga. Escoles Minguella

Dimecres 3 d’abril, a partir de les 15.15 hores

Grease. Institut Eugeni d’Ors

Un mal dia el té qualsevol. Col·legi Maristes Champagnat

Made In. Institut Ramon Berenguer IV (Santa Coloma de Gramenet)

Dijous 4 d’abril, a partir de les 15.15 hores

El retaule del flautista. Institut Isaac Albèniz (La Tropa teatre)

El Petit Príncep. Col·legi Badalonès

El Fantasma de Canterville. Escola Lestonnac

Dilluns 8 d’abril, a partir de les 12 hores

Nit de Sant Joan. Institut Badalona VII

La vida és un monòleg (monologuejant). Escola Garbí Pere Vergés

Mamma Mia! Col·legi Santíssima Trinitat

Dimarts 9 d’abril, a partir de les 12 hores

Esferes Màgiques (2n acte). Institut La Llauna

Planeta plàstic. Institut La Pineda

Assajos

Aquest dilluns, 1 d’abril, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran el matí del dia 2: Dimarts, dia 2, a la tarda, es farà l’assaig de les obres que es representaran la tarda del dimecres, dia 3. Dijous 4, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran a la tarda del mateix dia. Dilluns 8 d’abril, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran a partir de les 12 hores, i el dimarts, dia 9, al matí, es farà l’assaig de les obres que es representaran a partir de les 12 hores.

A partir d’una proposta sorgida l’any 2014 en un dels col·loquis organitzats per l’Associació d’Amics del Teatre Zorrilla, diversos centres educatius de la ciutat van presentar una proposta a l’Ajuntament per a l’organització i recuperació d’una mostra de teatre fet per l’alumnat de secundària, tal com s’havia fet feia anys, recollint la història i el present del teatre a Badalona. A partir d’aquí es va constituir una comissió organitzadora que s’ha encarregat d’organitzar les diferents Mostres de teatre.

La comissió organitzadora està formada per representants dels instituts i centres de secundària Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, Betúlia, Eugeni d’Ors, Garbí Pere Vergés, Isaac Albèniz, La Llauna, La Pineda, La Riera, Lestonnac, Maregassa, Maristes Champagnat, Minguella i Santíssima Trinitat.; per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla; per Badalona Cultura i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 29 de març de 2019

twitter @AjBadalona