Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

58 veïns i veïnes de Badalona han estat contractades a través del Programa 30 Plus impulsat per l’Ajuntament de Badalona per incentivar l’ocupació

29/07/2021 ::

45 empreses i autònoms han sol·licitat una subvenció corresponent a l’import del Salari Mínim Interprofessional per formalitzar contractes durant un període màxim de 9 mesos

58 veïns i veïnes de Badalona han aconseguit feina a diferents empreses a través del Programa 30 Plus del Servei d’Ocupació de Catalunya que impulsa l’Ajuntament de Badalona per a aquelles persones en situació d’atur de més de 30 anys d’edat. El programa també beneficia a les empreses i autònoms que fan aquests nous contractes, ja que poden demanar una subvenció per l’import del Salari Mínim Interprofessional durant un període màxim de 9 mesos. En aquest cas, han estat 45 les empreses i autònoms que han sol·licitat la subvenció a la contractació.

Pel que fa a les tipologies dels contractes, 10 són indefinits i 48 temporals amb una durada prevista de 6 i 9 mesos. S'han cobert ofertes de feina en diferents empreses dels sectors d’administració i serveis, atenció al client, neteja, mecànica i hostaleria. Les 58 persones contractades duen a terme tasques laborals de diferents qualificacions professionals com cambrers, dependents, auxiliars administratius, planxistes, administratius comptables, caixers, mosso de magatzem i esteticista, entre d’altres.

El termini per fer contractacions en el marc d’aquest programa va finalitzar aquest passat 22 de juliol.

La 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera Gago, ha assenyalat que els bons resultats del Programa demostren que “l’Ajuntament ha de continuar duent a terme polítiques actives que incrementin l’ocupació i incentivin a les empreses locals”.

Badalona, 29 de juliol de 2021

twitter @AjBadalona