Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

3.600 alumnes de 14 instituts participen aquest curs en la 3a edició del Badasport a l’ESO

03/11/2023 ::    

Aquesta nova edició ofereix una nova activitat per als nois i noies de 3r d'ESO

La 3a edició del Badasport a l'ESO s'amplia aquest any amb els Beach Games una activitat dirigida a l’alumnat de 3r i que consistirà en diferents proves esportives a la platja.

Les activitats del Badasport a l’ESO començaran aquest dilluns, 6 de novembre, de 9 a 13.30 hores, a les Pistes d’Atletisme “Paco Águila” amb dos esports alternatius el Datchball i el Pinfuvote. En aquestes activitats hi participaran uns 1.200 alumnes de 1r d’ESO. Les proves s’allargaran fins dimecres 8 de novembre i l’alumnat de l'EASD Pau Gargallo i d’altres centres faran d'àrbitres.

Les diferents proves d’orientació pensades per als nois i noies de 2n d’ESO, es faran els dies 14 i 15 de desembre, de 9 a 13.30 hores, a la Serralada de Marina, a l'entorn del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Es preveu la participació de 1.200 joves.

I per l’alumnat de 3r d’ESO els Beach Games es faran els dies 17, 18 i 19 d'abril, de 9 a 13.30 hores, a la platja del Pont del Petroli. Es calcula que hi participin 1.200 nois i noies.

En total es preveu que en aquest curs hi participin 3.600 alumnes de catorze instituts (Badalona VII, IE Baldomer Solà, Barres i Ones, Enric Borràs, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, La Riera, Pau Casals, EASD Pau Gargallo, Pompeu Fabra, IE Rafael Alberti, IE Sant Jordi, Ventura Gassol i Tiana).

El Badasport a l'ESO està organitzat pel Grup de Mestres d'Educació Física de secundària, vinculat al Pla de Formació de Zona del CRP i pels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona.

Badalona, 3 de novembre de 2023

twitter @AjBadalona