Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

1.720 alumnes de 12 instituts de Badalona participen en la 2a edició del Badasport a l’ESO

07/11/2022 ::    

Les pistes Paco Àguila acolliran aquest dijous i divendres les proves de dos esports alternatius com el Datchball i el Pinfuvote de fàcil execució, integradors i afavoridors de valors com el respecte i el joc net

Alumnes de l’ESO de 12 instituts de Badalona participaran en la 2a edició del Badasport a l’ESO. El pròxim dijous 10 i divendres 11 de novembre, 805 alumnes de 1r d’ESO i 115 alumnes de l'EASD Pau Gargallo, que faran d’àrbitres, disputaran a les pistes Paco Àguila proves de dos esports alternatius com el Datchball i el Pinfuvote. Les proves d'Orientació a la Serralada de Marina, que portaran a terme 800 alumnes de 2n d'ESO, tindran lloc el 27 d’abril de l’any vinent. En total, participaran en la segona edició del Badasport a l’ESO més de 1.700 alumnes.

Badasport és un projecte intercentres amb l’objectiu de millorar la relació dels nens i les nenes de diferents escoles i instituts de Badalona i potenciar actituds, valors i normes que són inherents a l’activitat física. Està organitzat pel Grup de mestres d'Educació Física de secundària, vinculat al Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) de la Generalitat de Catalunya i pels Serveis d'Educació i d'Esports de l'Ajuntament de Badalona.

El Grup de mestres d'Educació Física de secundària va promoure el curs passat l'extensió del Badasport (de 1r a 6è de primària) també per a 1r de l'ESO amb la pràctica de dos esports alternatius, el Datchball (una adaptació del joc de matar de pilota) i el Pinfuvote (una barreja entre tenis taula, futbol, voleibol i tennis). Aquest curs s’ha ampliar amb una activitat d’Orientació per als grups de 2n.

En aquesta edició de Badasport a l’ESO hi participen 1.720 alumnes d'aquests 12 instituts: Badalona 7; IE Baldomer Solà; Barres i Ones; Enric Borràs, Eugeni d’Ors, Isaac Albéniz, Júlia Minguell, EASD Pau Gargallo, Pompeu Fabra, IE Rafael Alberti, IE Sant Jordi i Tiana.

Adjuntem el cartell.

Badalona, 7 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona