Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

1.200 alumnes de primària participen en una nova edició del Badamotri al poliesportiu de Montigalà de Badalona

02/03/2022 ::    

Amb el Badamotri, que desenvolupa les habilitats motrius dels infants, s'estrenarà la cancó del Badasport

Uns 1.200 alumnes de primària de centres escolars de Badalona participaran des del 7 fins a l'11 de març al poliesportiu de Montigalà en una nova edició del Badamotri que consisteix a fer activitats que impliquen diferents habilitats motrius. Enguany es compta amb el suport del Club Hoquei Sant Josep.

El Badamotri format part de les activitats del Badasport que és una iniciativa del Grup de Mestres d’Educació Física de Badalona per a promoure la pràctica esportiva a les escoles de la ciutat i en la qual aquest any participen 8.400 alumnes a través de jocs cooperatius i tradicionals, d’esports com el corfbol i l’atletisme, així com de proves d’orientació i de diverses activitats lúdiques que es fan a escenaris com els parcs, al poliesportiu o a la platja.

Aquest any, com a novetat, s’han creat dos “jingles” i “La cançó del Badasport” per tal que cantin tots els nens i nenes quan fan una activitat del Badasport.

El Badasport 2021-22 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 2 de març de 2022

twitter @AjBadalona