Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona
Inscripció dels cursos de català de juliol al CNL de Badalona i Sant Adrià

Inscripció dels cursos de català de juliol al CNL de Badalona i Sant Adrià

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català des dels nivells inicial i bàsic. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a través de  la xarxa de centres, serveis i oficines del CPNL o en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció i tràmits que s'obrirà el 27 de juny a les 9 h i es tancarà el 30 de juny a les 20 h.

AL CNL de Badalona i Sant Adrià, l'oferta és de 8 cursos en total, 4 a Badalona (dos de nivell bàsic 1 i dos de bàsic 2) i 4 a Sant Adrià (un de nivell inicial, dos cursos bàsic 1 i un bàsic 2). Aquests  cursos intensius d'estiu s'impartiran en la modalitat presencial durant el mes de juliol. Les persones interessades disposen d'un cercador web que permet trobar el curs, la localitat i la franja horària que més els convingui.

Altres nivells a partir del setembre

El CPNL està preparant l'oferta de cursos de tots els nivells (des de l'inicial al superior), que començaran al setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2022-2023. Durant el juliol es donaran a conèixer les dates d'inscripció i els requisits per inscriure's-hi, tant al web del cpnl.cat com a xarxes socials.

Diferents espais, Badalona

Inici: 27/06/2022 09:00
Fi: 30/06/2022 20:00

twitter @AjBadalona