Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona
CRYPTSHOW (festival de cinema)

CRYPTSHOW (festival de cinema)

La col·laboració i complicitat entre el Cryptshow i el teatre d’El Círcol torna a donar-se aquest estiu del 2022. Arriba el festival cinematogràfic que fa apologia del gènere del terror, la fantasia i la ciència-ficció mantenint sempre un segell molt particular, marcat per una aposta pel risc, la qualitat i un toc gamberro. Les projeccions es concentraran al nostre teatre els dies 8 i 9 de juliol, tot i que el dia 1 ja hi haurà una innauguració especial amb el visionat de ‘The Phantom of the Opera’ acompanyat de música ‘slow jazz’ interpretada en directe per Agustín Busom i Pablo Volt, una proposta artística especialment dissenyada per l’obertura d’aquest Cryptshow 2022.

Us animem que amplieu la informació i us feu amb les vostres entrades, les propostes cinematogràfiques -curts i llargmetratges- que ens acosta aquest festival són sempre úniques, etretingudes i artísticament rellevants i és un gust poder-les gaudir tan a prop de casa. 

AQUEST ESDEVENIMENT OCUPA DIVERSOS DIES (L'1, EL 8 I EL 9 DE JULIOL), HI HA DIVERSOS PACKS DISPONIBLES PER ADQUIRIR, AMB PREUS, HORARIS I PROGRAMACIÓ DIFERENT. ES POT ASSISTIR A TOT EL FESTIVAL, A UNA PART O NOMÉS A UNA PROJECCIÓ CONCRETA. MÉS INORMACIÓ AL LINK O A LA IMATGE ADJUNTA. 

Badalona, Badalona

Inici: 01/07/2022 20:30
Fi: 09/07/2022 22:30

twitter @AjBadalona