Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

S’obre el termini per presentar les candidatures als premis Trencant Invisibilitats

06/02/2019 ::    

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 14 de març al Teatre Zorrilla

Fins dimecres 20 de febrer es poden presentar les candidatures als premis Trencant Invisibilitats que cada any concedeix el Consell Municipal de la Dona. Aquests premis s’atorguen com a reconeixement a trajectòries vitals, socials i professionals que ajudin a posar fi als models patriarcals de la societat, sigui de manera individual o col·lectiva.

Els Premis es concedeixen a les categories Trajectòria Individual i Projecte. A la categoria Trajectòria Individual les candidates han de ser dones que hagin desenvolupat part important de la seva vida, personal, professional o social, a la ciutat de Badalona. La candidata ha d’haver tingut una trajectòria o alguna experiència de vida que sigui inspiradora com a exemple de transformació social en relació als estereotips de gènere, ja sigui vinculats a l’orientació sexual, la identitat de gènere, la classe social, l’edat, la religió, l’origen nacional i/o ètnic o la diversitat funcional.

Pel que fa a la categoria Projecte, han de ser propostes col·lectives que hagin estat portades a terme al territori de Badalona i projectes que plantegin formes innovadores i efectives de qüestionar i transformar les relacions de gènere, ja sigui en l’àmbit educatiu, social, polític, cultural o econòmic.

Les propostes de candidatures es poden presentar al Servei d’Atenció a la Ciutadania (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), a la seu del Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones CRAD (carrer de l’Arquitecte Fradera s/n – L’Escorxador) o a través del correu electrònic: feminismes@pre.badalona.cat

Els premis, que no tenen cap dotació econòmica, van néixer l’any 2003 de la mà per la Regidoria de la Dona i el Consell Municipal de la Dona. El Consell és un òrgan consultiu i informatiu de l’Ajuntament que té l’objectiu d’assessorar, redactar propostes i plans d’actuació en totes aquelles matèries que afectin la dona.

Badalona, 6 de febrer de 2018

twitter @AjBadalona