Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Protecció Civil de Badalona posa en marxa un punt d’atenció telefònica per coordinar les xarxes solidàries arran la crisi del coronavirus

16/03/2020 ::                    

Les entitats i col·lectius que vulguin col·laborar han de trucar al telèfon 93 387 00 16 entre les 9 i les 21 hores

És imprescindible que les tasques d'ajuda es facin amb les mesures de seguretat adients per tal d'evitar el contagi del virus

Protecció Civil de Badalona posa en marxa el telèfon 93 387 00 16 per tal de coordinar aquelles entitats i col·lectius que vulguin col·laborar durant l'estat d'alarma decretat pel govern d'Espanya davant la situació d'emergència associada a la contenció del coronavirus SARS-CoV-2. L'objectiu d'aquest punt telefònic és assegurar la coordinació i, sobretot, la seguretat d'aquelles xarxes solidàries que treballen per facilitar el subministrament d'aliments, medicaments i serveis bàsics en general a la població més vulnerable que es pugui veure afectada per l'actual situació de confinament domiciliari.

Les entitats i col·lectius que vulguin participar en aquestes tasques hauran de trucar al telèfon esmentat entre les 9 i les 21 hores. Seran atesos per personal tècnic de Protecció Civil que recolliran les seves propostes i establiran sota quins paràmetres es poden desenvolupar les tasques d'ajuda. Aquest protocol s'estableix amb la voluntat de coordinar les persones voluntàries i assegurar l'estricte compliment de les mesures de seguretat i exigències sanitàries per contenir el contagi del coronavirus.

Es demana que aquelles persones que vulguin col·laborar, ho facin a través de les entitats i col·lectius i no individualment per tal d'evitar situacions que, volen ser solidàries, siguin contraproduents. En aquest sentit, es demana a tota la ciutadania que eviti sortir dels seus domicilis i segueixi les indicacions establertes pel govern d'Espanya.

Badalona, 16 de març de 2020

twitter @AjBadalona