Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació dels estudis preliminars del PDU de la C-31 a tots els regidors de la corporació municipal i a la Federació Associacions de Veïns de Badalona

03/12/2019 ::    

Convocatòria de premsa

Demà dimecres 4 de desembre a les 12.30 hores es farà la presentació dels estudis preliminars del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’autopista C-31 als regidors i regidores de la corporació municipal i a la Federació Associacions de Veïns de Badalona (FAVB). En aquesta compareixença, que tindrà lloc a la tercera planta de l’edifici el Viver de l’Ajuntament de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya 9-12), participaran Ferran Falcó, secretari general de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el 4t tinent d'alcaldia i regidor de l'Àmbit de Seguretat, Govern i Territori, Rubén Guijarro.

La trobada d’aquest dimecres és un pas més en el conjunt de reunions programades periòdicament entre la Generalitat i el govern municipal de Badalona per seguir treballant en solucions urbanístiques, ambientals i de mobilitat per tota la ciutat.

(Els mitjans gràfics podran prendre imatges a les 13.30 hores, quan estigui acabant la trobada. Posteriorment es realitzarà l’atenció als mitjans).

Badalona, 3 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona