Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de l’estudi Pla Director d’Urbanisme (PDU) Transformació de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Badalona

07/03/2023 ::        

Aquest dijous al Centre Cívic La Salut a càrrec del subdirector general d’Actuacions Urbanístiques del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, Josep Armengol i Tatjé

El Centre Cívic La Salut, situat a l’avinguda del Marquès de Sant Mori, cantonada amb el carrer de Quevedo, acollirà aquest dijous 9 de març, a les 18 hores, la presentació de l’estudi “Pla Director d’Urbanisme (PDU) Transformació de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Badalona” a càrrec del subdirector general d’Actuacions Urbanístiques del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, Josep Armengol i Tatjé.

L’acte està organitzat per la Taula per la mobilitat i l’accessibilitat Badalona FAVB, amb la col·laboració de la plataforma Transformem l’autopista! i el suport de l’Ajuntament de Badalona. L’acte també comptarà amb l’assistència de la regidora de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara.

El PDU de transformació de la C-31 al tram Sant Adrià de Besòs – Badalona, actualment en procediment de formulació, vol abordar la transformació de l’entorn urbà al llarg dels 6 km en què l’autopista discorre per Sant Adrià i Badalona amb els objectius inicials següents:

    • Millorar la connexió entre els barris situats a banda i banda de l’autopista.

    • Reduir la contaminació atmosfèrica i acústica que pateixen.

    • Millorar la integració paisatgística de la infraestructura, millorar les vies i carrers complementaris i potenciar el transport públic.

    • Posar les bases per integrar totes les actuacions al voltant de la C-31 com a part d’una transformació d’abast metropolità.

Més informació:

https://territori.gencat.cat/ca/06_territori_i_urbanisme/planejament_urbanistic/pla_director_urbanistic_pdu/en_curs/Barcelona/pdu_transfo_c31/

Badalona, 07 de març de 2023

twitter @AjBadalona