Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de les actuacions de millora als poliesportius municipals de Badalona

22/09/2022 ::    

Convocatòria de premsa

L’acte tindrà lloc dissabte 24 de setembre al poliesportiu de Llefià coincidint amb la celebració de la 15a Copa Badalona de Minibàsquet

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, presentaran el pròxim dissabte, 24 de setembre, els projectes d’actuacions de millora als poliesportius municipals de Badalona amb motiu de la celebració a la ciutat l’any 2023 de la Copa del Rei de bàsquet. La presentació tindrà lloc a les 11.30 hores al poliesportiu Llefià, avinguda del Doctor Bassols s/n.

Les actuacions corresponen als poliesportius de Bufalà; Casagemes-Albert Esteve; Joaquim Blume; Llefià; Montigalà i La Plana, així com al poliesportiu Països Catalans que comptarà amb fons Next Generation de la Unió Europea.

La presentació coincideix amb la celebració de la 15a de Copa Badalona de Minibàsquet que dissabte 24 i diumenge 25 es disputa al poliesportiu Llefià. L’edició d’enguany comptarà amb la participació d’onze clubs i entitats esportives en categoria masculina i deu en categoria femenina.

Badalona, 22 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona