Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de la Copa del Rei de Bàsquet que se celebrarà a Badalona entre el 16 i 19 de febrer de 2023

15/07/2022 ::

Convocatòria de premsa

El pròxim dimarts 19 de juliol, a les 10 hores, se celebrarà la presentació de la Copa del Rei de Bàsquet que acollirà Badalona entre el 16 i 19 de febrer de 2023. L’acte tindrà lloc a la Sala pont del Petroli de l’Hotel Marina Badalona (avinguda d’Eduard Maristany, 227) i comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president de l’acb, Antonio Martín.

La presentació, que estarà dinamitzada per la periodista Sara Muñoz, s’iniciarà amb un diàleg obert en el qual participaran Joel Parra, jugador del Joventut de Badalona; Anna Cruz, jugadora internacional; i l’entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez. Posteriorment, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president de l’acb, Antonio Martín, compartiran les seves impressions sobre la Copa del Rei 2023 i donaran a conèixer la seu de la Minicopa Endesa. Un cop finalitzi aquest diàleg, atendran les preguntes dels mitjans de comunicació.

Els mitjans interessats a assistir a l’acte poden confirmar la seva assistència enviant un correu electrònic a snoguerob@badalona.cat o trucant al telèfon 93 483 26 34.

Badalona, 15 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona