Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Presentació de la 35a Copa Badalona de Bàsquet i la 16a Copa Badalona de Minibàsquet

01/09/2023 ::

Dimarts 5 de setembre a partir de les 19 hores al Centre Cultural El Carme

El Centre Cultural El Carme de Badalona (carrer de Francesc Layret, 78-82) acollirà el pròxim dimarts 5 de setembre a partir de les 19 hores l’acte de presentació de la 35a Copa Badalona de bàsquet i la 16a Copa Badalona de Minibàsquet.

A la presentació assistirà l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el 1r tinent d’alcaldia i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, el directiu de la Federació Catalana de Bàsquetbol (FCBQ) i president del Comitè Tècnic, Salvador Chiva, el president de l’Associació Badalona Bàsquet Base, Rosendo Gabara, així com responsables dels clubs i una representació dels jugadors i jugadores de tots els clubs participants.

35a Copa Badalona de Bàsquet

La 35a Copa Badalona de Bàsquet es disputarà entre el 7 i el 10 de setembre amb la participació de 9 equips femenins i 10 equips masculins. Els partits tindran lloc als poliesportius municipals de la Plana, Casagemes-Albert Esteve, Montigalà, i Llefià.

16a Copa Badalona de Minibàsquet

La 16a Copa Badalona de Minibàsquet es disputarà el dissabte i diumenge 23 i 24 de setembre amb la participació dels 8 equips femenins i 9 equips masculins que disputaran els partits al poliesportiu municipal de Montigalà.

En aquestes edicions de les dues copes, hi participaran l’AE Sant Andreu de Natzaret; l’AE Minguella; la Unió Bàsquet Llefià; el Círcol Catòlic de Badalona; el CB Sant Josep Badalona; el Club Joventut Badalona; l’AE Badalonès; els Maristes Ademar; l’AEE Col·legi Cultural; l’AE Dosa Salesians i l’Associació Bàsquet Badalona 2005.

Badalona, 1 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona