Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Onze clubs i entitats esportives de la ciutat disputaran la 35a Copa Badalona de Bàsquet i la 16a edició de la Copa Badalona de Minibàsquet

05/09/2023 ::

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat durant l’acte de presentació una inversió urgent d’1,5 milions d’euros a cinc poliesportius municipals

Un total d’onze clubs i entitats esportives de Badalona participaran en la 35a edició de la Copa Badalona de Basquetbol i a la 16a Copa Badalona de Minibàsquet.

Aquesta nova edició de la Copa Badalona de Bàsquet, categoria sènior masculina i femenina, tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre als poliesportius municipals de la Plana; Casagemes-Albert Esteve; Països Catalans i Llefià. Les finals es disputaran el diumenge 10 de setembre al poliesportiu de la Plana, a les 17 hores la final femenina i a les 19 hores la final masculina.

La Copa Badalona de Minibàsquet es disputarà entre el dissabte 23 i 24 de setembre al poliesportiu de Montigalà.

La 35a Copa Badalona de Bàsquet compta amb la participació de 9 equips femenins i 10 equips masculins i la 16a Copa Badalona de Minibàsquet té la inscripció de 8 equips femenins i 9 equips masculins.

En aquestes edicions de les dues copes, hi participaran l’AE Sant Andreu de Natzaret; l’AE Minguella; la Unió Bàsquet Llefià; el Círcol Catòlic de Badalona; el CB Sant Josep Badalona; el Club Joventut Badalona; l’AE Badalonès; els Maristes Ademar; l’AEE Col·legi Cultural; l’AE Dosa Salesians i l’Associació Bàsquet Badalona 2005.

Calendari de la 35a Copa Badalona de Bàsquet:

http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=128263&rendition=web

Inversió urgent d’1,5 milions d’euros

L’acte de presentació de la Copa Badalona de Bàsquet ha tingut lloc aquest dimarts al Centre Cultural El Carme, amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el 1r tinent d’alcaldia i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, el directiu de la Federació Catalana de Bàsquetbol (FCBQ) i president del Comitè Tècnic, Salvador Chiva, el president de l’Associació Badalona Bàsquet Base, Rosendo Gabara, així com responsables dels clubs i una representació dels jugadors i jugadores de tots els clubs participants.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, en el seu discurs davant els representants dels clubs i entitats esportives ha ressaltat que "Badalona necessita tenir unes instal·lacions esportives en condicions dignes” i, per això, ha afegit “anuncio que a partir del mes d’octubre es faran obres per import d’1,5 milions d’euros a 5 poliesportius municipals per a fer les reformes més necessàries perquè els esportistes puguin desenvolupar les seves activitats en unes instal·lacions adequades”. L’alcalde ha afegit que “una vegada estigui resolt el manteniment de les actuals instal·lacions, aquest Govern municipal vol afrontar el repte de disposar de nous equipaments que puguin atendre les necessitats que molts clubs esportius de la ciutat no tenen actualment cobertes".

Badalona,5 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona