Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura

20/09/2023 ::

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, en altres idiomes, de lectura fàcil (En català llegim i parlem), de nivell intermedi i tertúlies virtuals de cinema

Aquest mes de setembre, amb l’inici del curs escolar, s’han tornat a obrir les inscripcions per als diferents clubs de lectura de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona que ofereixen diverses ofertes: literaris, en diferents idiomes, de lectura fàcil (En català llegim i parlem), de nivell intermedi i les tertúlies virtuals de cinema.

Els clubs de lectura són trobades on un grup de persones, guiades per un moderador/a expert, comparteixen les experiències i les opinions que els ha provocat la lectura d’un mateix llibre, prèviament seleccionat i proporcionat a cada un dels participants per part de la biblioteca. Aquesta activitat està pensada per a totes aquelles persones que els agradi llegir, descobrir nous autors i lectures, i establir debat al voltant de les diferents opinions i punts de vista.

Per poder-hi participar cal inscripció prèvia ja que l’aforament està limitat.

Clubs de lectura literària

La primera sessió del Clubs de lectura literària s’iniciarà el pròxim mes d’octubre. En cas de no poder fer-se aquesta activitat de forma presencial, es farà de manera virtual.

Horari de les diferents biblioteques per aquestes activitats:

• Biblioteca Can Casacuberta

Les activitats programades a la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta es realitzaran a l’Espai Betúlia Centre de la Paraula i les Lletres, ubicat al carrer d’Enric Borràs, 43-47, ja que la biblioteca està tancada per obres. Darrer dimecres de cada mes (matí i tarda) i darrer dijous de cada mes (només tarda). Els llibres es poden recollir a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores i els dissabtes d’11 a 13.30 hores.

• Biblioteca de Canyadó i Casagemes-Joan Argenté i Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Darrer dijous de cada mes.

• Biblioteca Lloreda

Tercer dijous de cada mes.

• Biblioteca Pomar

Darrer dimecres de cada mes.

• Biblioteca Sant Roc

Tercer dilluns de cada mes.

Clubs de lectura en altres idiomes

English Book Club a l’Espai Betúlia Centre de la Paraula i les Lletres Club adreçat a persones amb un nivell avançat d'anglès. Periodicitat mensual. Tercer dimecres de cada mes a l’Espai Betúlia. Els llibres es poden recollir a l’Espai Betúlia de dilluns a divendres de 10 a 20.30 hores.

Club de lectura en francès a l’Espai Betúlia Centre de la Paraula i les Lletres

Nou club de lectura en llengua francesa. Periodicitat mensual. Segon dimecres de cada mes. Els llibres es poden recollir a l’Espai Betúlia de dilluns a divendres de 10 a 20.30h.

Conversa en anglès: nivell intermedi a la Biblioteca de Lloreda

Grup de conversa on es poden comentar i opinar sobre temes d’actualitat.

Tots els dimarts a les 18.30 h

En català, llegim i parlem

Grup que es reuneix quinzenalment a les biblioteques de Badalona. S'adreça a tothom i en especial a les persones amb dificultats lectores transitòries o permanents. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

• Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté

Dilluns alterns, de 17 a 18.15 h

• Espai Betúlia

Dimecres alterns, de 19 a 20.30 h

• Biblioteca Lloreda

Dimecres alterns, de 16 a 17 h

• Biblioteca Sant Roc

Cada dimarts, de 17.30 a 18.30 h

• Biblioteca Pomar

Els divendres, de 16.30 a 17.30 h

• Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Tots els dilluns, de 17.30 a 18.30 h

Club de lectura nivell intermedi en català

Es llegirà i comentarà una obra en català. Les obres s’oferiran als usuaris i usuàries interessats/des que s’inscriguin a l’activitat.

• Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté

Dilluns alterns, de 18.15 a 19.30 hores, a partir del 6 novembre.

• Espai Betúlia

Dimarts alterns, de 10.30 a 11.30 hores, a partir del 3 d’octubre.

Tertúlia virtual de cinema

Dimarts alterns, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Pomar. Activitat online a través de la plataforma Tellfy. Per poder participar cal inscripció prèvia a: badabiblios@gmail.com dient a quina tertúlia es vol participar.

Més informació sobre els serveis i les activitats a les biblioteques municipals: www.badabiblios.cat.

Badalona, 20 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona