Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Obert el termini per presentar les candidatures als premis Trencant Invisibilitats

12/02/2020 ::

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 19 de març de 2020 al Teatre Zorrilla

Totes les persones que ho desitgin poden presentar fins dijous, 20 de febrer, les candidatures als premis Trencant Invisibilitats que cada any concedeix el Consell Municipal de la Dona i que s’atorguen com a reconeixement a trajectòries vitals, socials i professionals que ajuden a posar fi als models patriarcals de la societat, sigui de manera individual o col·lectiva.

Els premis es concedeixen a les categories Trajectòria Individual i Projecte. A la categoria Trajectòria Individual les candidates han de ser dones que han desenvolupat part important de la seva vida, personal, professional o social, a la ciutat de Badalona. La candidata ha d’haver tingut una trajectòria o alguna experiència de vida que és inspiradora com a exemple de transformació social en relació als estereotips de gènere, ja sigui vinculats a l’orientació sexual, la identitat de gènere, la classe social, l’edat, la religió, l’origen nacional i/o ètnic, o la diversitat funcional.

Pel que fa a la categoria Projecte han de ser propostes col·lectives que hagin estat portades a terme al territori de Badalona; projectes que plantegin formes innovadores i efectives de qüestionar i transformar les relacions de gènere, ja sigui en l’àmbit educatiu, social, polític, cultural o econòmic.

Les candidatures s’han d’emplenar en formulari normalitzat que es pot descarregar al web de l’Ajuntament de Badalona, en aquest  enllaç  i presentar al Departament d’Atenció al Ciutadà (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), a la seu del Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones-CRAD (carrer de l’Arquitecte Fradera s/n – l’antic Escorxador), o a través del correu electrònic feminisme@pre.badalona.cat.

Aquests premis no tenen dotació econòmica, però enguany i per primera vegada, tant les guanyadores com les finalistes, rebran una obra artística, consistent en una escultura de bronze que simbolitza l’ànima i esperit del premi.

Badalona, 12 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona