Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Obert el període d’inscripció per participar en la 43a Cursa Popular Ciutat de Badalona

06/04/2023 ::    

La Cursa del Dimoni, que tindrà lloc diumenge 21 de maig, té un circuit mini, un circuit mitjà, un circuit gran i un circuit inclusiu per a persones amb dificultats de mobilitat

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la 43a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni que tindrà lloc diumenge 21 de maig.

La 43a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! ha organitzat diversos circuits per afavorir la participació de tothom. Tots els circuits són inclusius.

La cursa gran, de 10 km, per a més grans de 15 anys, amb sortida a les 10 hores.

La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 10 hores.

La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 11.30 hores.

La cursa inclusiva, de 50-100-500 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 11.30 hores.

El preu de les inscripcions per als circuits mini, mitjà i inclusiu és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal

http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=3754#wlp_contingut_estatic

Les inscripcions es tancaran en línia, el diumenge 14 de maig, a les 24 hores; o abans si s’exhaureixen els dorsals.

La recollida dels dorsals, xip i bossa del corredor es farà el dissabte 20 de maig, de 10 a 20 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 8.30 a 9.30 hores, i de 10.30 a 11.15 hores, a la secretaria de la cursa. Cal presentar el resguard amb el número d’inscripció.

La quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González ha manifestat que: “animem a tots els badalonins i badalonines a afegir-se, un any més, a aquesta cursa que forma del calendari esportiu de la ciutat i de les Festes de Maig”, la Cursa del Dimoni, afegeix “es viu com un acte esportiu i com una activitat festiva de la ciutat que també, pel seu caràcter inclusiu, permet la participació de tothom”.

Badalona, 6 d’abril de 2023

twitter @AjBadalona