Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Nou èxit de públic del 19è Festival Internacional de Màgia-XIX Memorial Li-Chang de Badalona

05/03/2019 ::

La maga Huan Zheng obté el premi Li-Chang, atorgat pel públic de la Gala Internacional de Màgia

El Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang, que s’ha celebrat durant tot aquest passat mes de febrer a Badalona, tanca la seva dinovena edició amb un èxit rotund d’assistència i un 100% d’ocupació en les espectacles de sala.

El Festival va exhaurir totes les entrades de la Gala de Màgia i Humor, l’espectacle Embrossa’t, les quatre funcions de la Gala Internacional i la Gala Solidària de Màgia, celebrada aquest passat cap de setmana. L’assistència de públic a les activitats que s’han desenvolupat en els diferents indrets de la ciutat (espais culturals, biblioteques…) també ha estat més gran que mai.

L’any que ve el Festival Internacional de Màgia – Memorial Li-Chang, un dels festivals de referència a tot l’Estat en màgia, celebrarà el seu vintè aniversari amb una proposta de programació encara més espectacular que la d’enguany.

Huan Zheng, premi Li-Chang

La guanyadora del premi Li-Chang del públic 2019, que s’atorga cada any a un dels artistes que participen a la Gala, va ser per a la maga Huan Zheng. Zheng, maga xinesa instal·lada a Catalunya des de fa més de quinze anys, va oferir al públic un número de grans il·lusions amb tocs d’humor i flamenc que va captivar a tothom. Aquest premi popular evidencia enguany el reconeixement i la presència creixent que tenen les dones magues al Festival i al món de la màgia en general.

Badalona, 5 de març de 2019

twitter @AjBadalona