Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció sobre l’estat actual del II Pla d’igualtat intern 2022-2026

27/04/2022 ::

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 d’abril la moció sobre l'estat actual del II Pla d'igualtat intern 2022-2026

La moció proposa els següents acords:

Primer.- Que el govern municipal actualitzi la Comissió de Negociació com estableix el Real Decret 901/20 del 13 d’octubre, per el que es regulen els plans d’igualtat i el seu registre.

Segon.- Executar el desplegament del Protocol de Prevenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe i que es faci arribar als Grups Municipals els treballs i accions que es realitzin de forma periòdica.

Tercer.- Que el govern municipal iniciï la licitació del II Pla d’Igualtat Intern 2022-2026. Cal destacar que l’equip del Pla d’Igualtat Intern 2020-2021 va deixar aprovat pel Servei de Contractació l’expedient i existeix al Pressupost actual dotació pressupostària suficient.

Quart.- Adhesió i aprovació de la Declaració de les empreses, organismes i entitats del sector públic dependents de l’Ajuntament de Badalona al compromís amb la Igualtat i al Programa Demèter.

Cinquè.- Que el govern municipal faci arribar als Grups Municipals i a les seccions sindicals de l’Ajuntament un document on s’expliquin quines accions s’han realitzat per part de l’Ajuntament en el marc del Programa Demèter.

Sisè.- Que el govern municipal tramiti la versió actualitzada en forma de proposta a la Comissió Informativa Especial del Pla d’Igualtat Intern en la propera convocatòria de reunió, de la “Declaració institucional de compromís en l’establiment de polítiques d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Badalona” que es va fer a petició del Grup Municipal del Partit Popular al febrer de 2019.

La moció ha estat aprovada amb el vots favorable de tots els Grups Municipals.,

Badalona, 27 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona