Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció en defensa de la Festa Major de Badalona

28/07/2021 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 27 de juliol una moció en defensa de la Festa Major de Badalona

La moció proposa els següents acords:

PRIMER- El govern municipal treballarà proactivament amb els actors de la festa i els grups municipals per garantir els actes tradicionals de les Festa Major d’enguany complint els requisits i formats que indiqui el PROCICAT.

SEGON- L’Ajuntament de Badalona renova el seu compromís inequívoc amb la Festa Major com a patrimoni immaterial i cultural de la ciutat, garantint la seva celebració i treballant per la seva continuïtat en el futur.

TERCER- Les decisions referents a la Festa Major es prendran sempre amb consens entre el govern municipal, els grups polítics municipals amb representació al Ple i els diferents actors de la festa.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables del grup municipal de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem, Guanyem Badalona en Comú i amb l’abstenció del grups municipals del PP i el PSC.

Badalona, 28 de juliol de 2021

twitter @AjBadalona