Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Les activitats programades al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran assoleixen una gran participació

04/11/2021 ::

L’acte institucional, la masterclass de taitxí, la xerrada sobre benestar social i el taller de risoteràpia van omplir l’aforament

L’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat durant aquest mes d’octubre un seguit d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran que ha comptat amb una àmplia participació.

Les activitats van començar l’1 d’octubre amb l’acte institucional que va tenir lloc a la sala d’actes del Museu que es va omplir amb representants dels casals i d’entitats de gent gran de la ciutat, i amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Florència Badia, així com de regidors i regidores de l’Ajuntament de Badalona. L’acte va tenir com a punt central la lectura a un Manifest en relació amb el Dia Internacional de la Gent Gran llegit per representants dels casals de Badalona, on es va reivindicar el paper actiu que la gent gran té en la societat.

La xerrada sobre el benestar social en les persones grans i el taller de risoteràpia que va tenir lloc el 19 d’octubre al Museu de Badalona va comptar amb més d’un centenar de persones inscrites. El mateix nombre de participants va tenir la Masterclass de Taitxí per a la gent gran que va tenir lloc a la platja del Coco de Badalona el 21 d’octubre. Les activitats van permetre als participants connectar amb la seva part més emocional, oferint una eina positiva per tal d’afrontar les dificultats del dia a dia. L’objectiu d’aquest taller era fomentar el benestar anímic després de la soledat i l’aïllament forçat que en molts casos ha provocat la pandèmia.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “amb aquestes activitats hem volgut ajudar la gent gran de la ciutat a trobar les eines per combatre les situacions d’angoixa o soledat i afrontar que, malauradament s’han incrementat en els darrers mesos a causa de la pandèmia”.

Badalona, 4 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona