Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Equip de Detecció i Atenció a Persones Sense Llar de Badalona i el Banc d’Aliments inicien el repartiment de 120 àpats diaris

23/04/2020 ::    

El nombre d’àpats es podrà incrementar per cobrir les necessitats de les persones sense sostre i als habitatges que no disposi de cuina

L’Equip de Detecció i Atenció a Persones Sense Llar (EDAPS) de Badalona, un grup multidisciplinar municipal que atén a peu de carrer a les persones sense sostre, ha iniciat el repartiment de 120 àpats diaris en col·laboració amb la Fundació Banc Aliments. Aquest nombre d’àpats es podran ampliar en els propers dies a qualsevol ciutadà de la ciutat que tingui una necessitat alimentària no coberta i es trobi al carrer o a habitatges que no disposin de cuina o no puguin fer-ne ús.

Aquesta nova línia d’ajuts per a les persones sense sostre té per objectiu evitar al màxim els desplaçaments de les persones que tenen aquesta necessitat. S’augmenta d’aquesta manera la resposta actual i els esforços que altres entitats de la Badalona també ofereixen a les persones i a les famílies més vulnerables.

L’EDAPS de Badalona està treballant des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 i en aquesta situació de confinament per garantir la salut del col·lectiu de persones sense llar habilitant el poliesportiu de Casagemes com un espai d’acollida i pernocta i, també, desenvolupant treballs de detecció al carrer i fent un seguiment dels diferents casos.

Badalona, 23 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona