Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’ambient de la Copa del Rei de bàsquet s’estén per tota Badalona

13/02/2023 ::    

Des del dimecres 15 i fins al diumenge 19, el veïnat i tots els visitants que arribin a la ciutat podran gaudir d’una àmplia oferta d’activitats vinculades a l’esdeveniment esportiu

La Copa del Rei de bàsquet arriba aquesta setmana a Badalona amb una gran oferta d’activitats que van més enllà de l’esdeveniment esportiu i que es duran a terme en punts distribuïts arreu de la ciutat. Des del dimecres 15 i fins al diumenge 19 de febrer, tant el veïnat com tots els visitants que arribin a la ciutat, trobaran quatre Fan Zones ubicades al Gorg, a Llefià, a Montigalà i al Centre. A més, divendres 17 la ciutat s’omplirà de música i animació amb la celebració de La Nit de la Copa al polígon de Can Ribó.

En les diferents Fan Zones hi haurà propostes relacionades amb l’esport, com petits jocs i competicions de 3×3 de bàsquet, xerrades i tallers de la mà de professionals del món esportiu i de l’entreteniment. També es podrà gaudir de concerts, xous en directe i una àmplia oferta gastronòmica.

Al costat del Palau Municipal d’Esports, seu oficial de la Copa, estarà ubicada la Fan Zone del Gorg, amb destacades accions com La Jaula de Movistar o el Jardín de las Delicias d’Endesa. En aquest punt es celebrarà dissabte 18 de febrer a les 12 hores la Trobada de les aficions, un dels moments més emotius i tradicionals de la Copa del Rei de bàsquet.

Podeu consultar tota la programació al web copadelrei.badalona.cat i els enllaços següents:

Badalona, 13 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona