Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, es reuneix aquest dimarts 6 d’octubre amb representants dels sindicats CCOO i UGT i de la FAVB per parlar de l’elaboració d’un Pla per a la reactivació econòmica i social de la ciutat

05/10/2020 ::    

Convocatòria de premsa

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, es reunirà aquest dimarts 6 d’octubre de 2020 amb representants dels sindicats CCOO i UGT i de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB). L’objectiu de la trobada és parlar sobre l’elaboració d’un Pla per a la reactivació econòmica i social d’aquest municipi. La trobada comptarà també amb la presència de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera; i del regidor de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado.

La reunió es farà demà dimarts 6 d’octubre, a la quarta planta de l’edifici de la Casa de la Vila. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la trobada a les 12 hores. En acabar la reunió es farà una atenció als mitjans de comunicació.

Badalona, 5 d’octubre de 2020

twitter @AjBadalona