Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona participa en la cloenda de la sessió de debat “Badalona és Copa!” organitzada per l’associació Restarting Badalona

13/06/2022 ::    

Convocatòria de premsa

L’acte tindrà lloc aquest dimecres 15 de juny, a les 12 hores, a l’Hotel Marina Badalona

L’Associació Restarting Badalona ha organitzat la sessió de debat “Badalona és Copa!” aquest pròxim dimecres 15 de juny, a les 12 hores, a l’Hotel Marina Badalona (Sallés Hotels), situat a l’avinguda d’Eduard Maristany, 227 d’aquesta ciutat. Amb motiu de la designació de Badalona com a seu oficial de la Copa del Rei de Bàsquet 2023, Restarting ha organizat aquest acte per debatre sobre les oportunitats que suposa per a una ciutat acollir un esdeveniment multitudinari com aquest, i s’explicaran els casos de Fira de Barcelona, Mobile World Congress i la Copa Amèrica de Vela a la ciutat de Barcelona.

L’acte preveu la participació de la presidenta de BCN Global, Aurora Catà; del director de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga; del director de la Fundació Mobile World Capital, Carles Grau; i de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, qui clourà l’acte en format de videoconferència. També hi intervindrà el president de Restarting Badalona, Ferran Falcó.

Confirmacions d’assistència

Els mitjans interessats han d’enviar un correu de confirmació a l’atenció de Laura Sabaté, a la següent direcció: badalonaescopa@rbdn.cat.

Badalona, 13 de juny de 2022

twitter @AjBadalona