Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament i el CF Badalona signen la pròrroga del contracte de patrocini per a la difusió de la marca “Badalona és futur”

25/05/2020 ::    

El primer equip continuarà lluint a la seva samarreta de joc la marca “Badalona és futur” una temporada més

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president del Club de Futbol Badalona, Miguel Ángel Sánchez, han signat aquest dilluns la pròrroga d’un any del contracte de patrocini al Club de Futbol Badalona, per a la difusió de l’esport del futbol i dels valors associats a la seva pràctica i alhora a col·laborar en publicitar i fer difusió de la marca “Badalona és futur”. L’acte ha tingut lloc aquest dilluns al matí a l’edifici municipal El Viver i ha comptat també amb la presència del primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández, i del vicepresident del CF Badalona, Josep Asensio.

La signatura de la pròrroga del contracte significa que la pròxima temporada el CF Badalona continuarà lluint la marca “Badalona és futur” a la part davantera de la samarreta de joc del primer equip del club esportiu de futbol en totes les competicions que disputi. També suposa que es seguirà fent difusió de la marca en altres suports de difusió com la pàgina web del club, les xarxes socials del club, la sala de premsa de l’Estadi municipal i el dors de les entrades dels partits que disputi el CF Badalona a l’Estadi municipal, entre altres.

A més, el contracte inclou el lliurament a l’Ajuntament de Badalona de 25 entrades de llotja i de 500 entrades de graderia per a assistir a tots els partits oficials de la temporada en qualsevol de les competicions del primer equip. L’Ajuntament s’encarrega del repartiment d’aquestes entrades entre entitats de la ciutat a través del Servei d’Esports. Aquest repartiment es reprendrà un cop els partits es tornin a celebrar amb presència de públic en l’Estadi municipal.

L’import previst corresponent a la pròrroga d’aquest contracte és de 99.220,00 euros (82.000,00 euros d’import base, més 17.220,00 euros d’IVA del tipus 21%).

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que l’aportació que fa l’Ajuntament a través d’aquest contracte de patrocini és “un granet de sorra cap a l’equip de futbol més important de la ciutat per intentar situar el club allà on es mereix que és la segona divisió”. “És cert que vivim una situació complexa i que la situació econòmica no és la millor però l’Ajuntament ha de seguir invertint en els clubs de Badalona i, de manera concreta, en el CF Badalona que jo espero i desitjo que aquesta temporada ens aporti moltes alegries a tots”, ha afegit.

Per la seva banda, el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, ha mostrat la seva satisfacció per la signatura de la pròrroga del contracte ja que segons ha afirmat “el patrocini representa una ajuda important per al club a nivell pressupostari”. El president del club badaloní ha posat de relleu que els partits disputats aquesta temporada durant la Copa del Rei contra equips de primera divisió que van visitar l’Estadi va permetre posicionar la marca patrocinada a nivell nacional”.

Badalona, 25 de maig de 2020

twitter @AjBadalona