Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ofereix un acte de reconeixement als jugadors i entrenadors del Club Joventut Badalona que han guanyat la medalla d’or al Mundial de bàsquet sub-19 amb la selecció espanyola

12/07/2023 ::

L’alcalde Xavier Garcia Albiol i representants dels grups municipals del consistori badaloní han rebut aquest dimecres a la tarda als esportistes al Saló de Plens de la Casa de la Vila

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Esports, Juan Fernández, i representants dels grups municipals del consistori han rebut aquesta tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona als quatre integrants de la selecció espanyola de bàsquet sub-19, i membres del Club Joventut Badalona, que aquest estiu han guanyat el Mundial d’Hongria celebrat a la ciutat de Debrecen del 24 de juny al 2 de juliol.

Amb aquesta recepció l’Ajuntament ha volgut retre homenatge al primer entrenador de la selecció espanyola de bàsquet sub-19, Dani Miret, l’entrenador ajudant, Aleix Duran, i els jugadors Jordi Rodríguez i Isaac Nogués, per la seva victòria en el campionat del món després de guanyar en la final a la selecció francesa per 4 punts de diferència (73 a 69). Aquest és el segon títol mundial que aconsegueix el conjunt espanyol en aquesta categoria al llarg de la seva història.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha traslladat l’enhorabona per aquest èxit esportiu i ha destacat “que la vostra victòria és un orgull per a tots nosaltres, ja que porta el nom de Badalona arreu del món i demostra que som una ciutat on l’esport i els seus valors són fonamentals”. Garcia Albiol ha animat als homenatjats “a continuar treballant i competint amb la mateixa constància i il·lusió per poder assolir nous èxits i seguir fent gaudir a tots els veïns i veïnes de Badalona”. “Sou molt joves, teniu molt de camí al davant. Us desitjo que continueu gaudint del bàsquet amb alegria i que continueu tenint altres ocasions de portar el nom de Badalona arreu del món per honorar-lo i contribuir al seu prestigi”, ha conclòs l’alcalde.

Per la seva part, l’entrenador de la selecció espanyola de bàsquet sub-19 i entrenador ajudant del Club Joventut Badalona, Dani Miret, ha agraït el reconeixement de l’Ajuntament i ha assegurat que “és un honor poder representar a la ciutat arreu del món i explicar arreu que Badalona és el bressol del basquetbol, fet que no només és important en l’àmbit de la competició, sinó també de la transmissió de valors positius en la formació del jovent”.

Badalona, 12 de juliol de 2023

twitter @AjBadalona