Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona adquirirà nou material per renovar les instal·lacions esportives per import de 121.000 euros

08/05/2020 ::

Es substituirà material vell i obsolet amb l’adquisició de cistelles de bàsquet, marcadors electrònics i equips de megafonia

L'Ajuntament de Badalona, a través del Servei d'Esports, es troba en fase de licitar l’adquisició de material esportiu per a les diferents instal·lacions esportives municipals per un import de 121.000 euros. Bona part d’aquest material servirà per a la renovació de l’actual que, en diversos casos, es troba en un estat obsolet i deficient

El material que es licitarà en diversos lots és el següent:

• Lot 1: Joc de cistelles de bàsquet traslladables al poliesportiu la Plana. Es renovaran les actuals que tenen més de 25 anys.

• Lot 2: Dos jocs de cistelles de minibàsquet traslladables al pavelló municipal Països Catalans. Es renovaran les actuals que han fet servei des de fa 25 anys.

• Lot 3: Tres cistelles de bàsquet plegables al sostre al poliesportiu de Casagemes. Es retiraran les actuals cistelles traslladables i es col·locaran tres unitats de cistelles penjades de l'estructura per als camps de basquet transversals.

• Lot 4; Adquisició de 6 marcadors electrònics per al pavelló poliesportiu Bufalà; poliesportiu La Plana, poliesportiu Montigalà; poliesportiu Llefià, poliesportiu Casagemes i pavelló municipal Països Catalans.

• Lot 5: Renovació de sis equips de megafonia per al pavelló poliesportiu Bufalà; poliesportiu La Plana, poliesportiu Montigalà; poliesportiu Llefià, poliesportiu Casagemes i pavelló municipal Països Catalans.

• Lot 6. Compra d’un joc de porteries de futbol sala antivandàliques i per a exterior a la pista exterior del poliesportiu Bufalà.

• Lot 7: Renovació de 70 armaris per a abonats als vestidors de la piscina municipal Mireia Belmonte.

Aquestes compres es troben recollides en el pressupost d'Inversió de Reposició de Mobiliari Esports del present pressupost municipal en vigor 2020

Badalona, 8 de maig de 2020

twitter @AjBadalona