Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La sisena edició de La Cursa de RAC1 tindrà lloc el 31 d’octubre a Badalona

22/09/2021 ::    

El director de l’emissora, Jaume Peral, ha fet aquest matí entrega a l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, de la samarreta oficial de La Cursa que tindrà un recorregut de 5 quilòmetres amb sortida i arribada al pont del Petroli

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la sisena edició de La Cursa de RAC1 que tindrà lloc el diumenge 31 d’octubre a Badalona. El director de l’emissora, Jaume Peral, ha fet lliurament a l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, de la samarreta oficial de La Cursa de RAC1, que tindrà un recorregut de 5 quilòmetres, apte per a tots els públics i amb sortida i arribada al passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli.

La Cursa de RAC1 a Badalona, que podrà aplegar fins a 5.000 participants, complirà totes les mesures preventives vigents que inclou el protocol contra el contagi de la Covid-19: Així tindran lloc a partir de les 9 hores fins a 12 sortides, de 420 corredors cadascuna, per tal de mantenir manera les distàncies entre participants.

Després de més d’un any de pandèmia, en què RAC1 no havia pogut organitzar la cursa de cada temporada Badalona acull aquesta prova d’atletisme popular i des d’on l’emissora farà també una programació especial.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que La Cursa de RAC1 “és un doble motiu de satisfacció per a la ciutat: primer perquè la celebració d’aquesta cursa vol dir que estem recuperant una certa normalitat i segon perquè serà una magnífica oportunitat i un gran aparador perquè tots els participants que vinguin d’altres municipis coneguin la nostra ciutat”.

Dilluns, 27 de setembre, a partir de les 9 hores, s’obriran les inscripcions de la sisena edició de La Cursa de RAC1 al web de l’emissora https://www.rac1.cat/

Badalona, 22 de setembre de 2021

twitter @AjBadalona