Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La seu de Càritas Parroquial situada al barri de Bufalà de Badalona rep una donació de famílies de militars de l’exèrcit de Terra i de la Guàrdia Civil de Barcelona

21/05/2020 ::        

Es tracta de més de 1.400 quilos de productes de primera necessitat que es distribuiran entre famílies de Badalona que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament

La seu de Càritas Parroquial situada al carrer Sardana del barri de Bufalà de Badalona ha rebut aquest matí la donació feta per famílies de militars de l’exèrcit de Terra i de la Guàrdia Civil de Barcelona. Es tracta de gairebé 1.400 quilograms de productes de primera necessitat que inclouen llet, oli, sucre, arròs, pasta, llegums, productes envasats, paper higiènic, alimentació infantil i també bolquers. També han portat mascaretes de roba fetes pel destacament de l’agrupació logística de Sant Boi. Càritas Parroquial serà l’encarregada de fer la distribució entre famílies de Badalona que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

L’entrega dels aliments ha anat a càrrec de membres de l’exèrcit que s’han desplaçat a Bufalà en diversos vehicles. En la recepció i emmagatzematge de tots aquests productes han col·laborat diversos representants de l’entitat i ha comptat amb la presència del regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado.

La responsable de Càritas Parroquial Sant Francesc d’Assís, Santa Clara i Sant Crist, Montserrat Illa, ha dit que “ha estat una alegria molt gran rebre aquesta donació, ja que el nombre de famílies que s’està atenent està creixent dia a dia a causa d’aquesta crisi sanitària”.

El regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha agraït “la generositat i la solidaritat de les famílies dels militars que han recollit aquesta gran quantitat de productes de primera necessitat que es faran arribar a moltes famílies de Badalona que ara mateix estan passant-ho molt malament”.

Badalona, 21 de maig de 2020

twitter @AjBadalona