Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La segona tinenta d’Alcaldia Aïda Llauradó clou la Jornada del Fòrum Social Metropolità

L'esdeveniment ha agrupat a més de 300 entitats que treballen en el món del treball social i comunitari i a nou ajuntaments metropolitans

La segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha estat l’encarregada de fer l’acte de cloenda de la Jornada del Fòrum Social Metropolità que s’ha celebrat aquest dimecres al matí a l’espai Fabra i Coats de Barcelona. Aquest Fòrum és un espai horitzontal obert a totes les entitats socials amb activitat a la regió metropolitana i als ajuntaments que hi vulguin participar que té per objectiu treballar conjuntament els reptes socials més importants trencant barreres administratives.

En el transcurs de la jornada, que ha agrupat a més de 300 entitats que desenvolupen la seva activitat en el món del treball social i comunitari i a 9 ajuntaments metropolitans, s’han identificat les prioritats socials que cal abordar a la regió i s’ha proposat establir criteris i models d’actuació compartits basats en les bones pràctiques i la coproducció de projectes.

Durant la sessió d’aquest matí, la segona tinenta d’Alcaldia, Aïda Llauradó, ha llegit la Declaració del Fòrum Social Metropolità feta pel grup impulsor i ha explicat els principals objectius d'aquest nou espai. Posteriorment, en el discurs de cloenda, Llauradó ha parlat de les desigualtats i les injustícies socials presents al territori metropolità i ha assegurat que "cal que sumem esforços entre ajuntaments i entitats per arribar al fons dels problemes tenir més força per resoldre els reptes que afrontem”. “Amb l’impuls d’aquest fòrum s’obre un espai de naturalesa metropolitana molt necessari, perquè al segle XXI els reptes socials no entenen de fronteres administratives", ha conclòs la regidora.

Badalona, 23 de març de 2022

twitter @AjBadalona