Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La plaça dels Països Catalans acollirà dissabte 23 de març la 3a trobada de taitxí a Badalona

18/03/2019 ::    

Els tallers i les classes magistrals, oberts a tothom, tenen com a objectiu apropar els beneficis que suposa la pràctica d’aquesta disciplina originària de la medicina xinesa

La plaça dels Països Catalans, al barri del Progrés, acollirà dissabte, 23 de març, de 10 a 13 hores, la tercera edició de la Trobada de taitxí a Badalona. La trobada va néixer de la iniciativa de diferents grups de taitxí de la ciutat, amb el suport del Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona, amb la finalitat de donar a conèixer aquesta disciplina, originària de la medicina xinesa, que ajuda a preservar la salut i el benestar mitjançant una sèrie d’exercicis dinàmics i terapèutics.

L’activitat d’apropar els beneficis que suposa la pràctica del taitxí, així com del txikung (teràpia, basada en el control de la respiració, amb similituds al taitxí) al conjunt de la ciutadania, consisteix en la realització de tallers, com ara d’automassatge, de defensa personal, de relaxació, de txikung exhibicions i classes magistrals. El taitxí i el txikung combinen els exercicis suaus i harmònics originaris de la medicina xinesa amb la teoria del yin i yang, que ajuden a preservar la salut i el benestar i relaxar i enfortir cos i ment.

Aquesta tercera edició està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i de les entitats de taitxí Ateneu Carme Claramunt; Grup de taitxí i txikung de Jordi Ernest; Grup de taitxí i txikung Llefià, Grup de taitxí Elisa de Sant Adrià de Besòs; el Grup de taitxí del Centre de Recursos i Assessorament a la Dona de Badalona i el Grup de taitxí i txikung Esther Sánchez.

Programa de la 3a Trobada taitxí a Badalona

http://pre.badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=105825&rendition=web

Badalona, 18 de març de 2019

twitter @AjBadalona