Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona deté un individu per presumptes delictes d’abusos sexuals a dos menors de 5 i 7 anys i violència de gènere

17/06/2020 ::        

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha felicitat al cos policial de la ciutat per la seva tasca i ha declarat que espera que “aquest personatge passi una temporada a la presó i que quan surti automàticament sigui expulsat al seu país d'origen”

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest dimecres a la matinada al barri de la Salut un individu per presumptes delictes d’abusos sexuals a dos menors de 5 i 7 anys i violència de gènere. Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona ja estan atenent a la dona víctima del maltractament i treballant per protegir els dos infants.

Davant d’aquests fets, l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha traslladat la seva felicitació al cos de la Guàrdia Urbana de Badalona i ha declarat que “aquesta notícia és molt positiva perquè individus menyspreables com aquest no poden estar al carrer convivint amb la resta de persones. Espero que amb aquesta detenció aquest personatge passi una temporada a la presó i que quan surti automàticament sigui expulsat al seu país d'origen. Amb el bon treball de la Guàrdia Urbana seguirem en aquesta direcció perquè a Badalona puguem viure cada dia molt millor”.

Badalona, 17 de juny de 2020

twitter @AjBadalona