Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La Copa del Rei de Badalona tindrà un espai de 500 m² destinat a promocionar la restauració local

14/02/2023 ::        

La mostra de cuina, que estarà ubicada a la Fan Zone del Gorg, és fruit del treball conjunt de l’Ajuntament de Badalona, l’acb i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud

Entre dijous 16 i diumenge 19 de febrer, coincidint amb la celebració de la Copa del Rei de bàsquet a Badalona, s’instal·larà a la Fan Zone del Gorg un espai de 500 m² exclusivament destinat a promocionar la restauració local. En aquesta mostra gastronòmica s’oferiran menjars, postres, begudes i cafès per presentar als assistents un petit tast de la riquesa culinària que es pot trobar a la ciutat.

La creació d’aquest espai de restauració local arriba gràcies a l’acord entre l’Ajuntament de Badalona i l’acb per gestionar els serveis que s’oferiran a les Fan Zones de la Copa del Rei. Fruit d’aquesta entesa es va estipular que l’oferta gastronòmica present a la Fan Zone del Gorg fos únicament de negocis del municipi i que no s’instal·laria cap mena d’espai de restauració a la Fan Zone del Centre, ja que als voltants de la plaça Pompeu Fabra hi ha molts bars i restaurants amb propostes variades.

La materialització de l’acord s’ha dut a terme amb un conveni entre l’acb i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud, l’entitat proposada per l’Ajuntament perquè és la que reuneix major nombre de negocis gastronòmics de la ciutat. A banda d’aquest conveni, el Gremi ha arribat a un acord amb Badalona Capaç perquè algunes persones que donin servei a l’espai de restauració del Gorg siguin persones d’aquesta entitat, col·laborant així en la seva incorporació al mercat laboral.

La presentació del conveni entre l’acb i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud s’ha fet aquest dimarts a la sala de premsa de l’edifici El Viver en un acte que ha comptat amb la presència del primer tinent d'alcaldia i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès; la presidenta del Gremi d'Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i Maresme Sud, Núria Garriga; i Antonio Martínez Donate, vicepresident de Badalona Capaç.

El regidor Àlex Montornès ha explicat que “des de la designació de Badalona com a seu de la Copa del Rei hem treballat per promocionar la ciutat, atraure visitants i, especialment, potenciar i donar protagonisme a tots els atractius de la ciutat, que són molts”. “El conveni que presentem avui és una mostra d’aquesta feina i serveix per reservar un espai destacat a la restauració de Badalona, que és un actiu imprescindible i una referència en aquest sector”, ha assegurat Montornès. El regidor ha destacat que “amb aquest espai gastronòmic aconseguim un doble objectiu: garantim que el retorn econòmic de l’oferta de restauració es queda a la ciutat i afavorim la inclusió sociolaboral de les persones en el marc d’un esdeveniment esportiu de gran magnitud”.

Badalona, 14 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona