Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge Mestre, visitarà Badalona el pròxim dilluns 26 de setembre

23/09/2022 ::

Convocatòria de premsa

Mantindrà una reunió amb l’alcalde, Rubén Guijarro, i assistirà al lliurament dels Premis Laya 2022 que tindrà lloc a El Círcol

La consellera d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Tània Verge Mestre, visitarà Badalona el pròxim dilluns 26 de setembre, on mantindrà una trobada institucional a la Casa de la Vila amb l’alcalde, Rubén Guijarro, i posteriorment participarà en l’acte de lliurament dels Premis Laya 2022, que tindrà lloc en El Círcol.

La consellera arribarà a la Casa de la Vila a les 17 hores acompanyada per la secretària d’Igualtats, Mireia Mata, i pel director general per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans, Adam Majó Garriga. Tot seguit mantindrà una reunió institucional amb l’alcalde i signarà en el Llibre d’Honor. (L’acte estarà obert als mitjans gràfics)

La consellera i l’alcalde es traslladaran a les 17.45 hores a la sala de teatre d’El Círcol (carrer de Sant Anastasi, 2) on es farà una atenció als mitjans.

A les 18 hores començarà la II edició dels Premis Laya que tenen per objectiu fomentar la divulgació, el coneixement i la reflexió dels drets civils i polítics mitjançant l’exhibició i la projecció de projectes cinematogràfics i audiovisuals.

Badalona, 23 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona