Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La consellera de Recerca i Universitats visita Badalona aquest pròxim dilluns 2 de maig

29/04/2022 ::

Convocatòria de premsa

Gemma Geis visitarà la Casa de la Vila on es reunirà amb l’alcalde Rubén Guijarro i posteriorment presentarà les noves places del Grau en Infermeria de la UAB a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà Badalona aquest pròxim dilluns 2 de maig. A les 16 hores arribarà a la Casa de la Vila on saludarà els representants dels diferents grups municipals convocats al Saló de Plens i signarà al llibre d’honor. Després es reunirà amb l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i amb el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i reconstrucció COVID, Àlex Montornès. (Els mitjans podran prendre imatges).

Posteriorment, a les 17 hores, la consellera Geis participarà en l’acte institucional de presentació de les noves places del Grau en Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que acollirà la Unitat Docent de la Facultat de Medicina a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), on ja s’imparteix el grau en Medicina.

L’acte també comptarà amb la participació del rector de la UAB, Javier Lafuente, i de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; així com amb les intervencions de la directora d’Infermeria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Isabel Andrés, i de la directora del Departament d’Infermeria de la UAB, Dolors Bernabé.

La presentació tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (carretera de Canyet, s/n – Badalona).

Badalona, 29 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona