Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La comunitat sikh de Badalona lliura un lot d’aliments a l’Associació Social Amics del Gorg-Mar per distribuir-los entre famílies de la ciutat que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament

20/05/2020 ::    

La donació inclou més de 700 quilos de productes de primera necessitat

Aquest dimecres la comunitat religiosa sikh de Badalona ha fet entrega d’un lot d’aliments a l’Associació Social Amics del Gorg-Mar Badalona per tal que l’entitat distribueixi el menjar entre les famílies de Badalona que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament. En l’acte d’entrega dels aliments s’ha realitzat aquest matí han participat representants de les dues entitats i el regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado.

El lot d’aliments que ha donat la comunitat sikh inclou 250 litres de llet, 150 quilos d'arròs, 100 quilos de sucre, 100 quilos de pasta i 200 quilos d'ampolles de llegums. El menjar ha estat adquirit als supermercats Condis, que han col·laborat en aquesta iniciativa ajustant el preu dels productes i facilitant el seu transport.

Gagandeep Singh Khalsa, representant de la comunitat religiosa ha explicat que des de la comunitat sikh de Badalona es fa aquesta donació “perquè la ciutat està patint en aquests moments els efectes brutals d’aquesta pandèmia i molta gent no té per menjar. Per això des de la nostra comunitat volem aportar el nostre gra de sorra i complir amb els nostres principis: meditar, treballar i compartir”.

Durant l’acte d’entrega dels aliments, el regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, ha volgut agrair el gest solidari de la comunitat sikh i ha remarcat que “amb la feina del govern municipal i la col·laboració de tota la ciutadania aconseguirem que Badalona i els seus veïns i veïnes puguin superar aquesta difícil situació i millorar les seves condicions de vida”.

Badalona, 20 de maig de 2020

twitter @AjBadalona