Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’espai Betúlia acull dimecres la jornada “A la TIAB, tirem pels drets!… dels infants i adolescents” organitzada per la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona

26/11/2018 ::    

Dels debats i l’anàlisi de les aportacions d’infants i famílies s’elaborarà una proposta de pla d'acció de la TIAB per al període 2019-2021

Dimecres vinent, 28 de novembre, a les 17.30, tindrà lloc a l'Espai Betúlia, carrer d’Enric Borràs, 43-47) la Microjornada "A la TIAB, tirem pels drets!… dels infants i adolescents", organitzada per la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB).

En el marc de la Microjornada està previst fer un retorn de les aportacions dels infants, adolescents i famílies rebudes dins la fase 2 del Projecte "Cercles de coneixement", el qual té per objectiu conèixer les necessitats d'aquest col·lectiu a la ciutat i avaluar els suports que se'ls hi ofereixen, per tal de millorar-los i plantejar altres nous.

Durant el mes d'abril, en una fase primera fase del Projecte “Cercles de coneixement”, es van realitzar unes Jornades, en les quals es va recollir la visió sobre aquestes qüestions que tenen els serveis i entitats que formen part de la TIAB. En la fase 2, ens interessa molt recollir també la veu i la mirada dels infants, adolescents i famílies, i això s'ha fet mitjançant un conjunt d'activitats didàctiques a partir de les quals s'ha generat un nombre significatiu d'aportacions. En total, han participat en aquesta fase del projecte quasi 1.600 aportacions d'infants (de 3 a 12 anys), adolescents (de 13 a 18 anys) i famílies, tots ells vinculats a un total de 40 entitats i serveis de la ciutat.

A partir de tot el coneixement generat en aquestes dues fases del Projecte “Cercles de coneixement”, està previst elaborar una proposta de pla d'acció de la TIAB per al període 2019-2021, que es presentarà en un plenari de la Taula, previst per a inicis de l'any vinent.

Igualment, es vol que la Microjornada sigui un espai de celebració del Dia Internacional de la Convenció sobre els Drets dels Infants que es commemora el 20 de novembre i del segon aniversari de la constitució de la TIAB. La Microjornada es tancarà amb una actuació musical, a càrrec d'alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona.

La TIAB es va constituir al novembre de l'any 2016 i està integrada actualment per un centenar de serveis, entitats i altres col·lectius que, des de diferents àmbits, treballen a la ciutat amb infants i adolescents de 0 a 18 anys.

El seu objectiu general és, mitjançant el treball transversal i en xarxa, contribuir a crear a Badalona el màxim de suports i oportunitats vitals per al desenvolupament i el benestar dels infants i adolescents, garantint a la pràctica els seus drets.

La Microjornada està oberta a tots els membres de la TIAB i també, molt especialment, als infants, adolescents i famílies que han participat en la fase 2 del projecte "Cercles de coneixement", i a qualsevol persona interessada per l'àmbit de l'atenció a la infància i adolescència a Badalona.

S'adjunta programa de la Microjornada.

Badalona, 26 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona