Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona i la Generalitat elaboraran un protocol d’actuació per definir les necessitats de les famílies afectades per l’incendi d’ahir a Sant Roc i fer un treball personalitzat amb cadascuna d’elles

06/01/2019 ::        

Es crearà una unitat específica de serveis socials per atendre les víctimes

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha presidit aquest diumenge la reunió de coordinació bilateral entre els responsables de l’Ajuntament i de diferents conselleries de la Generalitat per avaluar les mesures a prendre i atendre les persones afectades per l’incendi registrat ahir al barri de Sant Roc d’aquesta ciutat.

En aquesta trobada s’han adoptat diversos acords que l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, han explicat aquest migdia als mitjans de comunicació.

En primer lloc s’ha acordat l’elaboració d’un protocol d’actuació per definir les necessitats de les famílies afectades per l’incendi d’ahir a Sant Roc i fer un treball personalitzat amb cadascuna d’elles. En aquest sentit, demà dilluns al matí es produirà una primera trobada entre els responsables de serveis socials i de protecció civil de l’Ajuntament i de la Generalitat per començar a treballar immediatament.

Un altre dels acords adoptats ha estat la creació d’una unitat específica de serveis socials per atendre les víctimes, cas per cas.

Una altra mesura acordada ha estat que l’Ajuntament s’encarregarà d’estudiar i fer el seguiment de l’estat de l’estructura de l’edifici afectat a l’avinguda Marquès de Mont-roig i que la Generalitat ajudarà a trobar les solucions habitacionals que es necessitin.

L’alcalde de Badalona ha informat que les quatre persones que ahir van ingressar a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ja han estat donades d’alta i que una de les sis persones ingressades a l’Hospital de la Vall d’Hebron, un nen de quatre anys, també ha rebut l’alta.

Badalona, 6 de gener de 2019

twitter @AjBadalona