Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Espai Dona – convo visita

18/02/2020 ::        

Convocatòria de premsa

El servei s’ha reobert aquest mateix dilluns després d’estar inactiu els darrers anys

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i la regidora de l’Àmbit dels Drets Socials i Feminismes de l’Ajuntament de Badalona, Aïda Llauradó, acompanyats pel gerent del Consorci Badalona Sud, Ramon Sanahuja, visitaran aquest dimecres, 19 de febrer, a les 12 hores, l’Espai de Dones Badalona Sud, un servei d’atenció a dones que pateixen situacions de violència masclista a la zona sud de la ciutat que havia deixat de donar servei fa set anys.

El punt de trobada amb els mitjans serà davant la seu del Consorci Badalona Sud, ubicat al carrer de Sant Joan Evangelista, número 10.

En aquesta nova etapa aquest servei ha incorporat una psicòloga especialista en atenció a dones que pateixen violència masclista i s’ha marcat dues línies de treball prioritàries: l’atenció a dones en situació de risc i propiciar espais grupals comunitaris de dones.

L’Espai de Dones treballarà en coordinació amb els serveis municipals d’atenció socials de proximitat, amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Badalona (SIAD), entitats i serveis de salut del territori i amb la comissió de dones de Badalona Sud.

Badalona, 18 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona