Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Es reobre l’Espai de Dones Badalona Sud

17/02/2020 ::        

El centre feia set anys que havia deixat de donar servei

Avui s’ha reiniciat l’Espai de Dones Badalona Sud, un servei d’atenció a dones que pateixen situacions de violència masclista a la zona sud de la ciutat i que estava inoperatiu des de l’any 2012.

L’Espai de Dones treballarà en coordinació amb els serveis municipals d’atenció socials de proximitat, amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Badalona (SIAD), entitats i serveis de salut del territori i amb la comissió de dones de Badalona Sud.

Aquest servei, que aquesta nova etapa incorpora una psicòloga especialista en atenció a dones que pateixen violència masclista, prioritzarà dues línies de treball: d’una banda, l’atenció a dones en situació de risc, i d'altra es propiciaran espais grupals comunitaris de dones.

La regidora de l’Àmbit dels Drets Socials i Feminismes i responsable política del Consorci Badalona Sud de l’Ajuntament de Badalona, Aïda Llauradó, ha afirmat que “al territori de Badalona Sud, ateses les complexitats, hi ha dones que pateixen situacions de violència i que difícilment visualitzaran la seva situació buscant suport fora del seu entorn. Per això la ubicació de proximitat és clau per poder-hi arribar”. Segons la regidora “aquest Espai, coordinat amb altres serveis territorials i de ciutat, milloraran l’atenció a les dones per combatre la violència masclista i, a la vegada, reforçaran els recursos personals d’aquestes ciutadanes".

Badalona, 17 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona