Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Entregats tres pisos de lloguer social a famílies que estaven en la llista d’espera de la Mesa d’Emergència Habitacional

30/07/2019 ::    

Les persones que viuran en aquests habitatges han signat un contracte de 2 anys en què pagaran un lloguer estipulat en funció a les seves rendes

Aquest dimarts al matí s’ha fet entrega de tres habitatges de lloguer social a tres famílies que estaven en la llista de la Mesa d’Emergència Habitacional de Badalona. Les persones que viuran en aquests pisos han signat un contracte de dos anys de durada que estipula que pagaran un lloguer proporcional a la renda que tingui cada unitat familiar.

Els pisos entregats formen part del parc públic d’habitatge de Badalona, ampliat en els darrers mesos gràcies a la compra de diversos pisos per part de l’Ajuntament exercint el dret de tempteig i retracte. Aquests habitatges, dos dels quals estan situats al barri de Puigfred i l’altre al barri de Sistrells, han sigut reformats per l’ajuntament per tal d’adequar-los a les necessitats de qualsevol família i assegurar que les persones que hi visquin puguin desenvolupar una vida digna i amb les necessitats bàsiques cobertes.

Aquests tres habitatges formen part dels pisos per als quals el Govern municipal està exercint el dret de tanteig i retracte i que estan destinats a emergències habitacionals. Actualment encara queden dos pisos de propietat municipal que s’estan reformant per tal de ser entregats a famílies que ho necessitin.

En aquest sentit, la regidora d’Habitatge Teresa González considera que “Estem fent una gran tasca a l'hora d'ampliar el parc d'habitatge públic municipal. Tenim compromesos un total de 18 pisos per tanteig i retracte i a mesura que els tenim disponibles els podem anar assignant a famílies que esperen des de fa molt de temps a la llista de la mesa d'emergència habitacional. És sempre una satisfacció poder ajudar a qui més ho necessita, però és cert que encara ens queda molta feina per fer en aquest sentit".

Badalona, 30 de juliol de 2019

twitter @AjBadalona