Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els barris del Gorg, Can Claris, Congrés, Raval i la Mora, del Districte 5, recuperen l’oficina del Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS) després d’estar gairebé cinc anys tancada

18/06/2021 ::

Les noves instal·lacions es troben situades a la seu del Districte 5, als baixos del Palau Municipal d’Esports, i eviten els desplaçaments dels usuaris al centre

Els veïns i les veïnes dels barris del Gorg, Can Claris, Congrés, Raval i la Mora, del Districte 5, han recuperat l’oficina del Servei Bàsic d’Atenció Social (SBAS). Aquest servei ha reobert als baixos del Palau Municipal d’Esports de Badalona, a l’avinguda d’Alfons XIII, núm. 114, seu també del Districte 5. Després de tancar l’1 de novembre de 2016 els serveis d’atenció social es van traslladar i eren compartits amb el Districte 1, al carrer de Jaume Solà, al barri de Coll i Pujol.

Aquest migdia l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el regidor de Serveis Socials i Participació, Miguel Jurado, i la regidora de Ciutadania i delegada del Districte 5, Florència Badia, han visitat les noves instal·lacions de l’SBAS. En aquest servei hi treballen 7 persones i disposen de dos despatxos per a les atencions individualitzades. L’SBAS disposa actualment de 2 educadores, 2 treballadores socials, 1 integrador laboral, una administrativa i una cap.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat després de visitar l’SBAS 5 que: “avui és un dia important, hem pogut tornar a apropar els serveis socials als veïns i les veïnes d’aquests cinc barris sense que hagin de patir les molèsties de desplaçar-se al centre, aquest govern municipal té com una de les seves prioritats continuar apropant els serveis als veïns”.

Badalona, 18 de juny de 2021

twitter @AjBadalona