Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El president de la Generalitat visita aquest divendres 31 de març les Tres Xemeneies, l’espai del futur Catalunya Media City

30/03/2023 ::    

Convocatòria de premsa

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyarà el president Aragonès en el recorregut per aquestes instal·lacions

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, farà demà, divendres 31 de març, una visita a les Tres Xemeneies, l’espai on s’ubicarà el futur Catalunya Media City, dins el projecte de Hub Digital, Audiovisual i del Videojoc.

El Catalunya Media City és un projecte de país que pretén convertir aquest espai icònic del Besòs en un equipament referent a escala mundial per als sectors digital, audiovisual i de continguts digitals. Aquest espai esdevindrà un parc tecnològic i formatiu de nova generació, dotat d’infraestructures i serveis avançats amb vincles a escala local, nacional i internacional.

També hi assistiran el nou director del programa Catalunya Media City, Marc López; el secretari general de Territori, Joan Jaume; l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

Els mitjans de comunicació podran fer una visita prèvia a l’espai de 9.45 a 10.45 hores i, posteriorment, fer el recorregut amb les autoritats. En acabar, hi haurà parlaments dels alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besós i del president Aragonès.

Els mitjans que vulguin fer la visita prèvia i cobrir l’acte hauran d’acreditar-se davant el gabinet de premsa del Departament de Cultura. Cal enviar un correu indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa a: premsa.cultura@gencat.cat

Les Tres Xemeneies estan ubicades a l’avinguda d’Eduard Maristany de Sant Adrià de Besòs: https://cutt.ly/w9GzFJc

Badalona, 30 de març de 2023

twitter @AjBadalona